Over ons

Het Ondernemers Collectief is een onafhankelijk inkoopcollectief dat lage energietarieven realiseert voor ondernemers. We zijn tenslotte zelf ook ondernemers, dus we kennen het belang van kostenreductie. Maar we zijn
ook ingenieurs, met ruime ervaring in de zakelijke energiesector,
bij de energieleveranciers en adviesbureaus.

Over onze markt

Onze rol in de energiemarkt beweegt zich tussen die van leverancier en adviseur. Met het verschil dat wij het advies dat we u geven, zelf realiseren en daarbij besparing garanderen.

Kijk, dat is even wennen, voor de markt.

Echte ondernemersenergie

Onze dienstverlening stopt bovendien niet na de ondertekening van het contract. We adviseren in het verlagen van uw energieverbruik, het zetten van stappen op weg naar duurzaamheid en we zorgen dat u grip krijgt op uw energieportefeuille. 

En wij gaan ruim voor de afloop van uw nieuwe leveringsovereenkomst met u in gesprek over uw energiebehoeften. Uw informatie gebruiken wij te zijner tijd voor een nieuw, scherp aanbod inspelend op de ontwikkelingen van de energiemarkt.

Het mkb-collectief voor verschillende sectoren

Speciaal voor ondernemers in de horeca en in de agrarische sector, heeft het Ondernemers Collectief eigen labels: het Horeca Collectief en het Agrarisch Collectief.