Werken bij het Ondernemers Collectief Sales Force!

 

Ontdek het Ondernemers Collectief Sales Force!

Het Ondernemers Collectief groeit! Dat doen wij snel en succesvol. Om dit vast te houden, zoeken wij talenten. Sales talenten die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken, ambitieus en leergierig zijn, graag zelfstandig werken maar vooral plezier hebben in het werk! We zoeken voortdurend naar kansen en uitdagingen in de energiemarkt. Hierdoor blijft je functie altijd in beweging en kan je je blijven door ontwikkelen. Ben jij de sales topper die we zoeken? 

 

Wie zijn wij?

Het Ondernemers Collectief is een onafhankelijk inkoopcollectief dat lage energietarieven realiseert voor ondernemers. Elke maand brengen wij honderden ondernemers uit verschillende branches bijeen om gezamenlijk energiekosten te besparen. Wij zijn een jong, energiek en groeiend bedrijf dat  regelmatig opzoek is naar nieuwe talenten om onze Sales Force te versterken! Werken bij het Ondernemers Collectief is niet alleen heel erg leuk, maar je werkt ook mee aan een duurzame toekomst op het gebied van energie!

 

Waarom jij bij ons wilt werken:

  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Veel trainingen en coaching;
  • Een prettige werksfeer;
  • Een prima basissalaris met flinke verkoop bonussen;
  • Zelfstandigheid in je werk;
  • De vrijheid om je eigen voorkeursregio te bepalen;
  • Een lease auto, tablet en telefoon !

Wordt jij hier enthousiast van? Dan ben je hier op de juiste plek! 

 

Openstaande vacatures

Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de allerleukste bedrijven van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek!

Sales gerichte accountmanager (M/V)

 

Bedrijfswaarden

Wij vinden dat er pas sprake is van een juiste match wanneer klanten én medewerkers zich goed voelen bij onze bedrijfswaarden. Kan jij je vinden in: ambitieus, goede communicatie, klantgericht, samenwerken en zelfstandigheid? Check dan snel onze openstaande vacatures!

 

Contact

Voor vragen kan je mailen naar sollicitatie@ondernemers-energie.nl