Sales gerichte Accountmanager

 

Werken bij het Ondernemers Collectief

Het Ondernemers Collectief is een onafhankelijk gas en stroom inkoopcollectief voor MKB ondernemers. Elke maand brengen wij honderden ondernemers uit verschillende branches bijeen om gezamenlijk energiekosten te besparen.

Door inkoopvolumes van verschillende ondernemers te bundelen ontstaat inkoopkracht omdat wij groot kunnen inkopen. Door deze grote inkoopkracht realiseert het Ondernemers Collectief voor MKB ondernemers scherpere prijzen, betere voorwaarden en een betere service. Samen staan we dus sterker dan alleen. Dat is de essentie van het Ondernemers Collectief.

Taakomschrijving

Als een “zelfstandig accountmanager” werk je binnen een team van professionals in een collegiale, no nonsens en resultaatgerichte sfeer. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vastgestelde targets, de uitvoering van het verkoopbeleid voor de eigen regio door intensief klant- en prospectbezoek binnen het MKB.

Door jouw overtuigingskracht bewerkstellig je dat de verkoopdoelstellingen gerealiseerd worden. Je bent duidelijk niet tevreden met een gemiddelde prestatie, handelt en denkt vanuit het perspectief van de klant en speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en problemen van de klant. Mensen die je kennen omschrijven je als integer, dynamisch, collegiaal en resultaatgericht. Als voorbereiding op deze leuke job wordt er gestart met een product- en verkooptraining.

Profiel kandidaten

  •             Commercieel gevoel en goede communicatieve vaardigheden
  •             Verkoopgerichte overtuigingskracht
  •             Goed beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
  •             Commerciële buitendienst ervaring en/of ervaring in de                                     energie sector is een pré
  •             Geen 9 tot 5 mentaliteit
  •             MBO opleidingsniveau
  •             Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een basissalaris aangevuld met een zeer royale resultaatafhankelijke provisie. Bij bovengemiddeld presteren zijn de totale verdiensten dan ook uitstekend. Tevens krijg je een cao met uitstekende voorwaarden.

Solliciteren kan door je CV + motivatie te mailen naar sollicitatie@ondernemers-energie.nl. Voor vragen kan je bellen naar Maatje Sewgolam op 036 8200 096.